sunnuntai 19. tammikuuta 2014

viikko kuulumiset ja mittoja!

Heissan!
Tulen vähän myöhässä tämän päivityksen kanssa, mutta ei huolta, en ole unohtanut teitä enkä projektiani, vaikka painon mukaan siltä saattaa näyttää..

Kerrotaan nyt kuitenkin, että tämä toinen viikko on ollut hyvin pitkälti stressaavin ja ahdistavin pitkiin aikoihin. Koulu vie todella paljon aikaa ja parisuhteellekkin pitäisi jostain kohdin joku kolo löytää. Tuntuu, että päivistä loppuu tunnit kesken! No treenejäkin on siis hyvin pitkälti jäänyt väliin tuossa toisella viikolla, mutta olen sentään pitänyt herkut kurissa! :) Mutta kuten J sanoikin tuossa perjantai iltana, että en saa lannistua ja luovuttaa. Ja kyllä muuten olen ollut vihainen itselleni siitä, että treenejä olen laiminlyönyt. Olen tehnyt sitä myös tahtomattani. Perjantainakin tulin kotiin vain nukkumaan. No eilen sitten tein kunnon hikitreenin ja tyytyväinen on olo, en saa luovuttaa! :)

Miten teillä muilla on mennyt ?

Nyt se paino ja vähän mittoja! Elikkäs, paino ei ole läåhtenyt tippumaan, päinvastoin, kilo on pompsahtanut takaisin >:---(( tuntuu kuin olisin lihava mitään aikaansaamaton, mutta täytyy vain pistää paremmaksi! Tästä on suunta vain ylöspäin, vai onko se nyt alaspäin kun halutaan pienempiä lukemia vaakaan?
Eli tällä hetkellä paino on 66kg!
Mitoista sen verran, että ne on muuten pysynyt hyvinpitkälti samoina, mutta vyötärön mittahan oli aloitettaessa se 78cm ja nyt se on 75,5cm! :) HIENOA! Tästä voin kai jo vähän riemuita! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti